Resultaten voor hondje met wielen

hondje met wielen
Honden in de Groene Ster.
Je kunt er heerlijke lange wandelingen met de hond maken. Op twee plaatsen in de Groene Ster zijn losloopterreinen aangelegd met een zwemstrandje voor de honden. Beide losloopterreinen zijn voorzien van paaltjes met het opschrift losloopgebied. Op onderstaande kaart zijn de gebieden met groen aangegeven.
SEO en SEA
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
baklijst
Meubelroller Aanbod Allekabels.nl.
Zo zijn er eenvoudige varianten die eruit zien als een simpel plankje met wielen, maar ook hebben wij modellen in de vorm van latten of in driehoeksvorm. Verder zijn er diverse modellen in de vorm van een steekkarretje of trekwagentje.
koelkast
Hondje Heffers kopen? BESLIST.nl o.a. steekwagens, karren, lieren.
Kelfort Rolplateau hondje" rubber wiel 250kg bij GYZS.nl Afname Per: 1 Stuk Korte beschrijving: Rolplateau Plateau hondje van multiplex 7 tot 9-voudig verlijmd en rubber wielen. Voorzien van genopte anti-sliplaag. Kleur grijs.Capaciteit 250kg. Verhuisset Met Moving Harness, Tilbanden, Steekwagen en Meubeltransporter.
buienradar
Transport dolly / Transport hondje 150 kg EcoTools.nl Ecotools.nl.
Transport dolly / hondje met vier kogelgelagerde wielen en een maximale belasting van 150 kg. Afmeting van het plateau is 40 x 60 cm. De dolly is in de lengte en de breedte aan elkaar te koppelen en je kunt hem stapelen.
stropdas met logo
vervoer Archives De Pianostemmer.
Dit bericht werd geplaatst in Vervoer en getagged met acclimatiseren, plaatsing, vervoer op 7 november 2012 door Christiaan. Als u de piano met een karretje verplaatst, ook wel hondje genoemd, moet u er op letten dat de wielen minimaal 150 kg PER STUK moeten kunnen dragen.
makelaar zoetermeer
Meubelhondje Roldo Rent.
Net als de rolcontainers zijn meubelhondjes onmisbaar bij verhuizingen. Voor het verplaatsten van bureaus, boxen of bijvoorbeeld een grote plant is het meubelhondje een uitstekend hulpmiddel. Door de vier zwenkwielen is het hondje zeer wendbaar. Het meubelhondje is met rubber wiel verkrijgbaar.
Plateauwagen huren voor transport van verhuisdozen Boels.
Complexe machines en apparatuur vragen om gedegen kennis van zaken. Boels Training maakt uw medewerkers vertrouwd met alle typen machines en soorten veiligheidseisen. Professionele en erkende opleidingen en trainingen worden in overleg met onze klanten besproken en samengesteld. Naar de website.
Transportsystemen.
per 20-m POWERFIX Multifunctioneel touw Dit touw mag niet ontbreken aan je kampeeruitrusting 1. 99 1 m 0.10 Online. per 7.5-m POWERFIX Universeeltouw Ideaal voor bijvoorbeeld watersport of klusjes rondom het huis 1. 99 1 m 0.27 Online. POWERFIX Transportwielenset Soepel lopende wielen, 360 draaibaar 3.
bol.com Sterk Meubelhondje 60x35 cm. blauw dek, kunststof wiel 100 mm.
blauw dek, kunststof wiel 100 mm. De meest verkochte meubelroller, meubeldrager transportonderwagen of meubelhondje, de sterke houten meubeldrager op 4 polyamide zwenkwielen, met kunststof dek voor het verplaatsen en vervoeren van meubelstukken, kisten en zware lasten. De meubelroller is vervaardigd uit 18 mm. dik beuken multiplex hout, voorzien van een blauw antislip kunststof dek. Afmeting meubelhondje 600x350 mm. Kleur dek: blauw dek Materiaal dek: kunststof dek Materiaal bord: 18 mm dik beueken multiplex Wielen: wit polyamide wiel Ø100 mm.
Meubelhondjes kopen? Koop voordelig bij Logistiekconcurrent.nl.
Deze handige hondjes" of dolly's' helpen met verhuizen. Meubelhondjes zijn er in verschillende soorten en maten; het verschil zit m in afmeting en kleur/materiaal van het draagplateau en de materiaalsoort en diameter van de zwenkwielen. Wij leveren meubelhondjes met een blauw kunststof of zwart rubber draagplateau van 600 x 350 mm en 800 x 600 mm.
Meubelhondje 60 x 35 cm blauw dek, kunststof wiel 100 mm.
Meubelhondje 60 x 35 cm blauw dek, kunststof wiel. Het meubelhondje met de hard kunststof wielen is ons best verkochte meubelhondje. Dit blauwe meubelhondje, ook wel meubelroller, meubeldrager, transportonderwagen of transportroller genoemd, is samengesteld uit een dek van 18 mm dik beuken multiplex hout en voorzien van een blauw antislip kunststof laag.

Contacteer ons