Zoeken naar kuiper wielen

kuiper wielen
3 Wielen 12.
NIJDAM VOUWSTEP 6 URBAN RIDER 125 UNI 4495., METEOR KINDERSTEP 4 URBAN CAKE/ROZE 6995., RAZOR S STEP ROZE 6 3995., NIJDAM VOUWSTEP 6 URBAN RIDER 145 BLAUW/ANTRACIET 4995., PLAYLIFE GROTE WIELEN STEP 8 BLAUW. PLAYLIFE GROTE WIELEN STEP 8 GROEN.
Home.
Kuiper Trading is een ervaren en dynamisch bedrijf dat zich richt op de verkoop van onderdelen voor de wielersport. Sinds oprichting in 2007 houden wij ons vooral bezig met de verkoop van Carbonwielen. Deze hoogwaardige wielen worden met de hand gespaakt en staan vooral bekend om hun uitstekende prijs kwaliteit verhouding. meer
onderhoud cv ketel kosten voor huurder verhuurder
Nieuwe Kuiper wielen! Italiaanse Racefietsen.
Na even wikken en wegen besloot ik daarop eens aan de bel te trekken bij de nieuwe importeur van GIOS in de Benelux, Kuiper Trading. Kuiper staat bekend om zijn uitstekende én betaalbare full carbon wielen die hij levert aan renners buiten en binnen het peleton hij heeft twee ploegen rondrijden op zijn wielen.
armband tattoo
Home.
Welcome at Kuiper Trading! Kuiper Trading is a well-established, active Dutch company specialized in sale of Cycling Equipment and agency for the Bicycle Industry. Our main sales are in Alloy and Carbon fiber Wheelsets. By hand we build strong and durable road wheels: that was our goal as we started our company in the year of 2007.
rekfolie
Kuiper FCC55: 55mm Full Carbon Clincher wielset.
De FCC55 is samen met de FCC45 de opvolger van de FCC50. Alle Kuiper wielen worden handgespaakt in Nederland. Standaard worden de wielen ZONDER stickers geleverd, indien gewenst kan het met stickers. Breedte velg: 24mm. Materiaal velg: Toray UD High Modules carbon-fiber.
Kuiper Trading.
Daarom besloot Chris Kuiper om wielen aan te bieden zonder stickers. Vanaf 2015 worden de wielen ook standaard neutrale met stickers aangeboden, mocht de klant dat wensen zijn deze wel eenvoudig te verwijderen. De jongensdroom om beroepsrenner te worden is voor Chris nooit uitgekomen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons