Resultaten voor food truck aan huis

food truck aan huis
Foodtruck aan Huis of op Locatie Kosten Foodtruck bestellen Catering.
Wil je een foodtruck van Pasado Catering huren? Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Kortrijk, Mechelen, Gent, Brussel, Hasselt, Begië, Nederland. Foodtruck aan huis huren voor alle soorten feesten prive of voor bedrijven. Mobiele Foodtrucks huren op locatie: overal inzetbaar. Pasado Foodtruck Catering.
Autolening
Foodtruck Bellissimo Pasta.
Onze foodtruck bestaat uit een omgebouwde Vespa Piaggio Ape die omgebouwd is tot mobiele pastabar. Met deze foodtruck geef je jou feest dat extraatje meer. Onze foodtruck kan ook ingezet worden voor het serveren van dranken. Foodtruck Bellissimo levert een uitgebreid assortiment aan pasta en sauzen naar keuze.
Houten garagepoorten
Smokers Food Truck low slow BBQ, quality handcrafted food.
De opgegeven prijzen zijn exclusief btw. 12% food 21% diensten/drank. Forfaitaire kosten en minimale afname.: De forfaitaire kosten dekken de met huur-op/afbouw gepaarde personeelskosten voor uw event exclusief de Km-vergoedingen. De forfaitaire kosten bedragen 175 per concept. Minimale afname voor het Smokers Streetfood concept bedraagt.: Smokers Foodtruck: 1000. Smokers BBQ Joint: 875. Transportkosten: bevatten verschillende kosten zoals verbruik, personeel, km-hefffng etc. Serverend personeel vanuit Truck/stand is inbegrepen in de minimale afname gedurende 25, uur voor de Apple/Cherrry en Maple formule. Voor de Pecan en Oak formule bedraagt dit 3 uur. extra uren op aanvraag of planningswijziging worden doorgerekend. Bedienend personeel rondgaand kan op aanvraag voorzien worden aan een kost van 30 per uur per persoon. Truck: 380V 32 Amp Truck beschikt over / 70 meter kabel.
SEO testen
BurgersCo Food Truck and More.
Uw trouw, babyborrel, verjaardag, jubileum, communie, alsook bedrijfsfeesten en events krijgen met de komst van onze food truck net dat ietsje méér om uw gasten te verwennen. Burgers co maakt er een erezaak van om met kwalitatieve, verse en heerlijke producten te werken van locale producenten en hoeves. Enkele recente smaakmakers smaak makers. Wat kan Burgers co u aanbieden? 100% puur rundvlees, vers broodje, verse garnituur, huisgemaakte sauzen. Naast de Klassiekers, pakken we ook uit met enkele originele., Mobiele frituur met uitsluitend verse frietjes en huisbereide snacks en sauzen. Warme en koude hapjes, sharing plates, sliders en mini burgers. Niets beters om de werkdag te beginnen dan een gezond en lekker ontbijt. Vanuit onze truck serveren wij een vers bereid ontbijt, inclusief ontbijtburgers., aan u en uw personeel.
backlinks
Pizza Pasqualino Pizzafeest aan huis.
De échte Italiaanse pizza. Helemaal zoals ze hem maken in Sicilië, op authentieke wijze bereid aan huis op uw feest. Geen snelle hap, maar eerlijke Italiaanse keukenkunst. Met een krokante dunne bodem van zelfgemaakt deeg, perfect gebakken in een houtoven.
Foodtruck: pizzabakker bakt verse pizza's' in Italiaanse houtoven op uw pizzafeest!
Foodtruck pizza, pizzakraam of pizzafeestje? Met onze foodtruck komen we naar u toe en bakken wij de heerlijkste artisanale pizzas op uw feest. Het pizzakraam van Ardore staat voor kwaliteit, sfeer en gezelligheid! Verse ingrediënten, het beste deeg en onze Italiaanse houtoven zorgen voor een pizza boordevol smaak waarmee u zich zo in Italië waant. Wij komen over heel België en Nederland, zonder transportkosten. Zo hoeft u de kilometers niet te tellen, dit doen wij namelijk ook niet graag. Van een intieme verjaardag of doop tot een groot huwelijk of babyborrel, uw feest is bij ons in goede handen. Zowel de klassieke soorten margherita, salami, hawai, vegetarisch, als de eerder speciale soorten pizzas rucola carpaccio, rivierkreeftjes, zalm komen aan bod.
Foodtruck voor Communie / Lentefeest in Salino.be.
Grootste streetfood cateraar in België. Foodtrucks, streetfood buffetten, 3 concepten. 93% klanten tevredenheid. vanaf 80 tot 1500 personen. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Het" ultieme bakje koffie is klaar." Leuke extra touch op je feest. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Smokers Food Truck.
Foodtruck Dendermonde Road Cuisine: eetkraam, traiteur.
Feesten en evenementen. Food truck, Foodcar aan huis, Snackwagen, Barbecue aan huis. Contact Bel ons. Road Cuisine uit Dendermonde is zoveel meer dan alleen een foodtruck. Road Cuisine zegt het eigenlijk zelf: een keuken op verplaatsing die bij u het mooie weer en lekkere eten komt maken.
Originele food truck voor elke event of trouwfeest in Belgie.
Sanoek Gent Thai catering en food truck.
Met Sanoek geniet u van de ultieme Oosterse culinaire ervaring, waarbij we er een punt van maken om steeds met verse producten aan de slag te gaan. Hoe u die wenst te beleven, dat bepaalt u helemaal zelf. U kan gebruik maken van onze chef-aan-huis'-service, ervoor kiezen om gerechten thuis geleverd te krijgen vanaf 8 personen of zelfs heuse workshops volgen. Dit steeds van vrijdag tot zondag en op feestdagen. NIEUW: THAI" FOOD CORNER." U kan nu ook onze gloednieuwe foodtruck boeken voor al uw evenementen!
Foodtruck EllenKristof.
In de krant Het Laatste Nieuws staat een artikel Vergeet de frituur, het wordt de zomer van de foodtrucks. En daar horen wij natuurlijk ook bij! Met onze mooie snackwagen/foodtruck uit Turnhout kunnen wij meer dan enkel frietjes en snacks serveren. Zo kan u bij ons ook terecht voor heerlijke burgers, pasta, wraps en verschillende soorten desserts zoals ijsjes met toppings, donuts, tiramisu, appeltaart en zoveel meer. Organiseert u een privéfeest, bedrijfsfeest of event en bent u nog op zoek naar catering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Diner on wheels, Mobiele catering, frituur, Burgers. Foodtruck Gent.
Ontdek hier onze formules! Feest in het vooruitzicht en geen zin in hoge kosten, noch om zelf achter het fornuis te staan? Wij bieden u de ideale formule aan. Onze mobiele foodtruck komt naar u toe voor zowel grote, als kleine evenementen.

Contacteer ons