Resultaten voor hondje wielen

hondje wielen
Transportsystemen.
per 20-m POWERFIX Multifunctioneel touw Dit touw mag niet ontbreken aan je kampeeruitrusting 1. 99 1 m 0.10 Online. per 7.5-m POWERFIX Universeeltouw Ideaal voor bijvoorbeeld watersport of klusjes rondom het huis 1. 99 1 m 0.27 Online. POWERFIX Transportwielenset Soepel lopende wielen, 360 draaibaar 3.
zoekmachine optimalisatie
Meubelroller Aanbod Allekabels.nl.
Zo zijn er eenvoudige varianten die eruit zien als een simpel plankje met wielen, maar ook hebben wij modellen in de vorm van latten of in driehoeksvorm. Verder zijn er diverse modellen in de vorm van een steekkarretje of trekwagentje.
baklijst
Hondenrolstoel Walkin Wheels Dierenbenodigdheden Online.
Met de Hondenrolstoel Walkin Wheels blijft uw hond volop in beweging en hierdoor zowel lichamelijk als geestelijk gezond. Door het lopen met de rolstoel zal het voorlijf van uw hond zich sterker gaan ontwikkelen dan voorheen, wat er voor zorgt dat het niet functioneren van het achterlijf wordt gecompenseerd.
it audit
Meubelhondje Roldo Rent.
Voeg toe aan bestellijst Offerte aanvragen. Net als de rolcontainers zijn meubelhondjes onmisbaar bij verhuizingen. Voor het verplaatsten van bureaus, boxen of bijvoorbeeld een grote plant is het meubelhondje een uitstekend hulpmiddel. Door de vier zwenkwielen is het hondje zeer wendbaar.
koelkast
Transport dolly / Transport hondje 150 kg EcoTools.nl Ecotools.nl.
Transport dolly / hondje met vier kogelgelagerde wielen en een maximale belasting van 150 kg. Afmeting van het plateau is 40 x 60 cm. De dolly is in de lengte en de breedte aan elkaar te koppelen en je kunt hem stapelen.
slotenmaker papendrecht
hondje-nylon-wiel-dolly-huren Johan de Wit Verhuizingen Transport.
makelaar zoetermeer
bol.com Transportsysteem kopen? Alle Transportsystemen online.
Verkoop door Betaalbaarshoppen.nl B.V. vidaXL Transportsysteem Opvouwbare trapsteekwagen met 6 wielen 150 kg rood en blauw. Deze trapsteekwagen is ideaal voor het vervoeren van uw ladingen op de trappen. De steekwagen heeft 6 speciaal ontworpen wielen om Meer. 4 5 dagen.
Vind meubelhondje op Marktplaats.nl.
Meubelhondje, verhuiswagen, transportkar, trolley, hondje. Dit meubelhondje is uitermate geschikt voor het verplaatsen van verschillende producten tot 360kg. De duitse kwaliteit wielen van 75mm doorsnede zorgen ervoor dat dit meubelhondje erg goed rijdt. De krans van het zwenkwiel is dubbel gelagerd waardoor de wielen enorm comfortabel sturen.
GAMMA Steekwagens kopen? Opvouwbare steekwagentjes.
Ook voor een gereedschapskist op wieltjes bent u bij GAMMA aan het juiste adres. Heel handig wanneer u gereedschap en onderdelen mee moet nemen voor een klus. En dat een plantentrolley ook mooi kan zijn blijkt wel als u het assortiment van GAMMA bekijkt.
Meubelhondje kopen bij Kruizinga.nl Nieuw Gebruikt Verhuur.
De dollys met polyamide wielen hebben het meeste draagvermogen, maar zijn harder en kunnen krassen achterlaten. De rubber wielen zijn zachter, maar hebben minder draagvermogen. Bij grote spullen kunt u ook 2 of meerdere meubelhondjes gebruiken, om op deze manier het laadgewicht gelijkmatig te verdelen.
GerritseVestigingsartikelen.:
Voor een volledige werking van de website plaatsen wij cookies op uw computer. Daarnaast worden cookies geplaatst voor het bijhouden van bezoekersgedrag binnen Google Analytics. Akkoord Niet Akkoord. Home vestigingsartikelen Transportkar / hondje 200kg 60x30cm met zwarte wielen. Transportkar / hondje 200kg 60x30cm met zwarte wielen.
Elektrische bakfiets voor honden soci.bike.
De twee onder een kleine hoek geplaatste voorwielen bieden meer stabiliteit en veiligheid dan bakfietsen met twee wielen. Erg fijn als je bak volgeladen is met kinderen, honden en/of spullen. Het klepje aan de voorkant van elektrische bakfiets soci.bike wordt erg gewaardeerd door hondenbezitters.

Contacteer ons