Resultaten voor food cart huren

food cart huren
Foodtruck Verhuur.
Ook in dat geval is het zinvol contact met ons op te nemen, dan zetten we je aanvraag achter de optie die er al staat mocht het onverhoopt toch niet doorgaan. Last minute een foodtruck nodig? Geen probleem als er op onze agenda niets gepland staat kunnen wij kort schakelen. Wil je de foodtruck huren of ben je op zoek naar meer informatie?
seo optimizer
Lampada Brasserie Genk Thor Park.
Brasserie Lampada, gelegen in de wondermooie ontmoetingsplaats van Thor Central, is een moderne brasserie/freeflow met zelfbedieningsconcept in een informele setting om op een gezellige Food Plaza met Spaanse Mercado-invloeden te genieten van een snelle lunch in een anders-dan-anders eetervaring. Lampada heeft unieke Mercado Food Carts ontwikkeld waarbij leuke comfortsnacks gepresenteerd worden.
nano
Shop Tupperware.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Find a Consultant. Find a Fundraiser. Toggle navigation Tupperware. 0 items in Cart. Recently added items. You have no items in your shopping cart. On the Go.
wkk
Food TrucksFood TrucksImbiss Wagen American Way Airstream Rentals.
Ook erg geschikt voor allerlei food concepten. Te huur is deze FunTear Funtearissimo. In de tailgate is een professionale 2-piston espressomachine van Cimbali geplaatst. In het voorste compartiment is een koeling aanwezig zodat dit een geheel zelf voorzienende catering cart is.
lenen
WOW-ROUTES.COM.
Huur nu een E-Scooter vanaf 50! Huur nu een E-bike vanaf 25! Food drink trucks huren. Ontdek nog meer WOW! Bezoek ons op YouTube of Facebook. Route op maat. 2PK Cabrio Citroën DS Classic car Classic Citroën E-bike E-car E-scooter Méhari Twizy Vespa Scooter.
S.E.O
Verhuur Tafelgerei Inrichting Diversen Lounge Toiletwagens.
draadloos alarmsysteem
Huur een Food Truck en Traiteur aan Huis.
Onze food trucks beschikken onder meer over een grote combi-grill oven, een braadplaat, 2 grote gasbekkens, een soepketel, een bain-marie, een grote friteuse op gas, een waterbak met warm stromend water, verschillende koelkasten voor 450 flesjes, een afzonderlijke koelkast voor etenswaren, een groot werkblad, 3 grote opbergkasten en een grote afzuigkap over de volledige lengte van het kookgedeelte.
verstappen uitvaart
Originele food truck voor elke event of trouwfeest in Belgie.
The Street Food Company.
Met de The Street Food Company proberen we op een ecologische manier heerlijk ambachtelijke street food klaar te maken op onze foodbikes. We zijn 2 broers opgegroeid in een gezin waar lekker eten altijd een feest was. La mama maakte in onze jeugd de lekkerste gerechten klaar, daar is onze passie voor lekker eten ontstaan.
IJskar voor feest gezocht? De Café Crème ijswagens scoren altijd!
Zij begrijpen ook als geen ander hoeveel moeite deze oude knar heeft moeten doen om ter plaatse te geraken, want lange ritten op autostrades zijn echt niet meer aan deze retro ice truck besteed. Maar op feestjes en events in het Waasland is deze publiekslieveling graag van de partij.
Huur je feestmateriaal bij Fun.
Zorg tijdens het feest zeker voor voldoende animatie voor de kids en huur één van de vele leuke springkastelen, hindernisbanen of andere leuke spellen. Belangrijk: Op dit moment kan het zijn dat ons aanbod in jouw gemeente nog niet toereikend is.
Fietsen Op Rollen huren Click-Rent.
Fietsen Op Rollen huren vanaf 19500., Fietsen Op Rollen omschrijving. Maak kennis met één van onze topattracties voor cafés, kermissen, rusthuizen! Met de fietsen op rollen organiseer je een feestnummer waar het zweet, maar nog meer de ambiance zo van afdruipt!

Contacteer ons