Op zoek naar konijnenburg wielen?

konijnenburg wielen
konijnenburg wielen Archieven MetaalNieuws.
Home Tags Posts getagd met konijnenburg" wielen." Tag: konijnenburg wielen. Nederlands wielenhuis neemt grote Sloveense wielenproducent over. 3 augustus 2018. Nederlands wielenhuis Konijnenburg Wielen slaat een grote slag door de overname van LIV Kolesa. Het Amsterdamse bedrijf neemt namelijk een belang van 50% in.
bureau op wielen
Konijnenburg Wielen.
Vul hieronder uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen. Konijnenburg is meer dan 65 jaar toonaangevend als specialist in wielen. Een gedegen ervaring, top merken, eigen productie en ontwikkeling vormen de basis voor een meer dan compleet assortiment van transportwielen.
kraamcadeau
Konijnenburg Wielen: industriële wielen en zwenkwielen.
Ons standaardassortiment bestaat uit ruim 15.000 industriële wielen en bij specifieke wensen maken we de industriële wielen op maat. Het ontwerpteam van Konijnenburg is specialist op het gebied van wielen die in de industrie worden gebruikt. Bestel industriële wielen en zwenkwielen bij Wielen.nl.:
tv meubel op wielen
Over Konijnenburg wielen.
Bok en zwenkwielen, transportwielen, rolcontainer wielen, Vulkollan aandrijfwielen, apparatenwielen, wielen voor de machinebouw, palletwagen wielen, zwaarlast wielen, medische wielen, luchtbandwielen, geleiderollen, wielen voor de tuin en kasbouw, polyamide wielen, polyurethaan wielen, steigerwielen, kogelpotten, flightcase wielen, RAVO zwenkwielen, winkelwagen wielen, lekvrije wielen, wielen voor medische toepassingen, antistatische wielen, meubelwielen, draaikransen, wielen met centrale vergrendeling, wielen voor heftrucks, hittebestendige wielen. Konijnenburg service en betrouwbaarheid houden niet op bij levering.
bedrukte strandstoelen
Over Konijnenburg.
Daarnaast is het onze expertise om standaard wielen aan te passen aan uw wensen. Maatwerk wielen en transportoplossingen. Buiten de meer dan 20.000 standaard wielen heeft Konijnenburg zich sinds haar oprichting in 1946 gericht op het invullen van specifieke klantwensen.

Contacteer ons