Zoeken naar pastawagen aan huis

pastawagen aan huis
Mezza-Luna. Uw mobiele pizzeria.pizzapartypizzafeestpizzapartypastaparty.,
Binnenkort een feest gepland? Op zoek naar een origineel idee voor een communiefeest, lentefeest, babyborrel, verjaardagsfeest, jubileumfeest, tuinfeest, verrassingsfeest. Met onze unieke pizza pasta-wagen komen wij tot bij u thuis, en daar bereiden wij onze overheerlijke pizzas en pastas vers.
pizza aan huis
Pastabus.
Verder zorgen wij voor alles, waardoor jij enkel en alleen maar aan je feestje en je gasten hoeft te denken. Meer info over onze formules en welke pasta we aanbieden vind je hier. Voor reservaties en prijsaanvragen kan je hier terecht.
pizza aan huis
Italiaans feestje bouwen met de Pastawagen Nijlen Het Nieuwsblad.
05/02/2011 om 0000: door LVL Print Corrigeer. Anne heeft haar Pastawagen helemaal zelf ingericht. lvl Foto: Leo van der Linden. NIJLEN Anne Raes organiseert sinds een jaar pastafeestjes. Momenteel bouwt ze een werfwagen om tot rijdende pastakeuken. De 42-jarige Anne heeft geen koksopleiding achter de rug. Maar nadat ze haar decoratiezaak had verkocht en een huis in Bevel grotendeels zelf restaureerde, had ze niets meer om handen. Je maakt zulke lekkere spaghetti bolognese, daar zou je iets kunnen mee doen, suggereerde mijn man op een dag. En ja, waarom niet? Ik kook trouwens graag. Ik kocht potten en pannen en ging bij de mensen thuis of in bedrijven Italiaanse pasta's' en sauzen klaarmaken voor hun feestjes of speciale gelegenheden. Af en toe werd ik al eens gevraagd voor een kleiner festival of een beurs. Maar dat eeuwige gesleur met een tafel om alles op uit te stallen en een fornuis om je eten klaar te maken, begon me de keel uit te hangen. De oplossing voor haar probleem vond Anne eenvoudigweg op het internet. Ik was aan het surfen en plots kwam ik terecht op een site waar een werfwagen te koop werd aangeboden.
bed
Cisevents Plan4Events.
Wavekarting als incentive, teambuilding, vrijgezellenactiviteit of daguitstap aan zee. Zoekt u een unieke locatie voor een board meeting, evenement, receptie of andere activiteit? De Schipperskapel is een gerenoveerde en unieke locatie voor diverse activiteiten. Suski is een mobiel skihut concept op maat voor verenigingen, bedrijven en andere evenementen. Suski staat garant voor knotsgekke en compleet foute" apr├Ęs-ski-party's. Vlaamse meezingers, Duitse schlagers. Alles kan en moet kunnen! In de lente van het jaar 2007 pakten de mannen van Racebob uit met een eerste act. Ze komen uw bedrijfsfeest animeren en komen naar uw event. Event Planning: alles voor uw evenementen op 1 site! DJ en Muziek. Zoek door deze site. Terug naar overzicht. De mobiele frituur van heeft frietjes voor iedereen. Met een sappige frikandel, brochette of bitterballen erbij, en zes verschillende sausjes. Bestel gerust een tweede keer. En een derde. Of ziet u liever het pastakraam tot voor de deur bollen? Wij hebben aangepaste wagens voor de formule die u kiest. Krijgt u er dorst van? Bestel dan een aperitief van het huis, een glaasje wijn, of een gekoelde frisdrank.
zelfreinigende kattenbak
traiteur geraardsbergen Dagschotels traiteur aan huis west vlaanderen.
Het is gemakkelijk op het wekelijkse menu mijn keuze aan te stippen: er is ruime variatie. Iedere morgen is het leuk de vriendelijke mensen te ontmoeten, en het smaakt me telkens weer" Maaltijden aan huis. Hartelijk dank, je bericht is verzonden.
Berekenen
Home Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feestMobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
VRAAG UW OFFERTE HIER AAN. BEL ONS 0496 63 92 81. Mobiele Frituurwagens Foodtrucks Hamburger Pasta IJs., Bestel een van onze Mobiele Frituurwagens., Hamburgerwagens, Gourmetburger truck. Pastatruck of Gebakwagen. Wij komen graag op uw Feest, Bedrijf, School, Evenement, Opendeurdag, Fuif of Kermis.
wiki
Mobiele pastakar Tap en Dranken.
Jong en oud doet u hiermee een plezier. Wij rijden overal naartoe met een pastawagen. Ook bij u kunnen wij komen, aan huis of op locatie. Pastakarren geven een extra dimensie op uw feestje. Even waant u zich in Italiaanse sferen.
spouwmuurisolatie
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten. Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes?
Ballonvaarten
Pannasta richt eigen tuin in als feestlocatie.
Ik heb een grote, mooie tuin die zich daar zeer goed voor leent, vertelt ze. Sinds vijf jaar trekt Anne Raes met haar pastawagen van feest naar feest. Aanvankelijk deed ik ook evenementen, maar daar moet je betalen voor je standplaats en is het afwachten hoeveel volk er komt. Nadien ben ik mij uitsluitend gaan richten naar feesten zoals communie en trouwfeesten maar ook bedrijfsfeesten. Daarvoor doen we ook buffetten. In mei van start. Al die jaren had ze het idee om in haar eigen tuin bij haar Amerikaans landhuis aan de Kiezelweg in Bevel feesten te organiseren.
mercurius lommel
Frietwagen t Hamburgertje Broodjesbar De Kruimel, Maasmechelen, Belgium Top Local Places.
MAAK NU KENNIS MET ONS NIEUW CONCEPT, ZEER UNIEK EXCLUSIEF BIJ ONS VERKRIJGBAAR FRIETWAGEN HAMBURGERWAGEN PASTAWAGEN. AAN HUIS OF OP LOCATIE FRIETEN / SNACKS / PASTAS / GRILL ANGUS BURGERS / HAMBURGERS / BROODJES. TEVENS OOK HALAL PRODUCTEN ONZE 2 NIEUWE FORMULES ZEER UNIEK EXCLUSIEF BIJ ONS VERKRIJGBAAR EVENEENS ANDERE FORMULES VERKRIJGBAAR.
Catering Roeselare Traiteur Roeselare Cis Events Catering Roeselare.
Onze professioneel ingerichte frituren komen aan huis of ter plaatse. FRIETKRAAM OF PASTAWAGEN HUREN? U verzorgt graag uw eigen feest? Dan kunt u bij Cis Events Catering uit Roeselare een frietkraam of een pastawagen huren. Onze mobiele frietkramen en pastawagens zijn flexibel inzetbaar.
frituur friteuse mobiele frituur huren.
Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes? Frietjestijd biedt je de mogelijkheid om de frituur-pastawagen te huren met personeel. Mobiele frituur aan huis Mobiele frituur aan huis voor jouw feest!

Contacteer ons