Meer resultaten voor pastawagen aan huis

pastawagen aan huis
pastawagen aan huis.
De oplossing voor haar probleem vond Anne eenvoudigweg op het internet. Ik was aan het surfen en plots kwam ik terecht op een site waar een werfwagen te koop werd aangeboden. pastawagen aan huis. pastakraam, pastakar, pastawagen, pastakraampastakar, pastawagenpastakraam, pastakar, pastawagenpastakraam, pastakar, pastawagen, pastakraampastakar, pastawagenpastakraampastakar, pastwagen, pastawagen, pastabuffet; buffet pasta; pasta buffet.
pizzamobiel
Italiaans feestje bouwen met de Pastawagen Nijlen Het Nieuwsblad.
05/02/2011 om 0000: door LVL Print Corrigeer. Anne heeft haar Pastawagen helemaal zelf ingericht. lvl Foto: Leo van der Linden. NIJLEN Anne Raes organiseert sinds een jaar pastafeestjes. Momenteel bouwt ze een werfwagen om tot rijdende pastakeuken. De 42-jarige Anne heeft geen koksopleiding achter de rug. Maar nadat ze haar decoratiezaak had verkocht en een huis in Bevel grotendeels zelf restaureerde, had ze niets meer om handen. Je maakt zulke lekkere spaghetti bolognese, daar zou je iets kunnen mee doen, suggereerde mijn man op een dag. En ja, waarom niet? Ik kook trouwens graag. Ik kocht potten en pannen en ging bij de mensen thuis of in bedrijven Italiaanse pasta's' en sauzen klaarmaken voor hun feestjes of speciale gelegenheden. Af en toe werd ik al eens gevraagd voor een kleiner festival of een beurs. Maar dat eeuwige gesleur met een tafel om alles op uit te stallen en een fornuis om je eten klaar te maken, begon me de keel uit te hangen. De oplossing voor haar probleem vond Anne eenvoudigweg op het internet. Ik was aan het surfen en plots kwam ik terecht op een site waar een werfwagen te koop werd aangeboden.
zandstralen
Pastawagen De Frietwagen.
Daarom noemen we het een Italiaanse keuken, alleen dan rijdend gemaakt. Met de pastawagen kunnen we dan ook op elke locatie en op elk feest komen, zoals bij u aan huis, bij uw bedrijf, op een recreatieterrein en zo voort.
auto verzekeren
Pastawagen.
De z e worden onbeperkt aan g eboden vanuit een trendy pastawagen in een normtijd van 1 uur. P rijs is inclusief materialen en aankledin g. U dient ten alle tijden rekening houden met 40, basiskosten plus transportkosten, Deze zullen u beslist meevallen. Pizza en Pasta op uw evenement 06 51 50 444 6. Pizza en Pastawagen.
De Foodcar Pastawagen.
Met een pastawagen kunt u bovendien oneindig variëren. Spaghetti bolognaise, carbonara, vegetarisch, met vis e.a: ons pastakraam heeft alles in huis om aan ieders wens perfect te kunnen voldoen. Dankzij een mobiele pastawagen kunt u iedereen plezieren en zowel de grote als de kleine honger smaakvol stillen.
Mobiele pastakar FOOD N DRANK.
In de pastawagen hebben we precies datgene aan boord dat nodig is voor het bereiden van echte lekkere pasta. Met onze pastakar kunnen we op elke locatie en op elk feest komen, zoals bij u aan huis, bij uw vereniging, op een campingterrein.
Pastawagen/pastamobiel aan huis of op locatie 2dehands.be.
Andere ideeën of suggesties zijn altijd welkom en bekijken we altijd samen! We kunnen u eveneens een zeer lekker en budgetvriendelijk dessertbuffet aanbieden gaande van vers in huis gemaakte tiramisu, verse chocomouse enz. WIJ GARANDEREN U DE BESTE PRIJS! AAN DE BESTE KWALITEIT. PS: WE WERKEN ENKEL EN ALLEEN MET VERSE PASTAS EN DAGVERSE INGREDIENTEN BEREID MET VERS HUISGEMAAKTE ARTISANALE PASTASAUZEN. AL DEZE FACTOREN ZULLEN EEN SUCCES BIJ U EN UW GASTEN BETEKENEN! Wij staan tevens garant voor hygiene, kwaliteit, vriendelijkheid, flexibiliteit. Deze dingen dragen wij dan ook hoog in het vaandel. Alles wordt tot in de puntjes door ons verzorgd daar ben je voor op het juiste adres! Moesten er nog vragen zijn stel ze gerust, wij horen het graag! Andere ideeën of suggesties zijn altijd welkom en bekijken we altijd samen! Kortom voor ieders budget! Heb je een bepaald bedrag? Ook hier kunnen we iets voorzien. U ziet, ALLES KAN! Zie ook onze website in opbouw. INFO BOEKINGEN 32 0477 60 92 27. EEN BELLER IS SNELLER. pastawagen, pastakeet, pastamobiel, keet, kot, pasta, pastasauzen, kaas, broodjes, dessert, feestje, evenement, fuif, babyborrel, doopsel, trouw, bruiloft, bedrijfsfeestje, receptie, zaal.
Pannasta Italiaans eten op zijn best!
Mini tiramisu met rode vruchten. bus pasta pastakar, pastawagen, food truck, food truck, food truck, foodtruck. pastakraam, pastakar, pastawagen, pastakraampastakar, pastawagenpastakraam, pastakar, pastawagenpastakraam, pastakar, pastawagen, pastakraampastakar, pastawagenpastakraampastakar, pastwagen, pastawagen, pastabuffet; buffet pasta; pasta buffet. webdesign db-soft powered by cube7 cms.
Foodtruck mobiele pastabar Pastalicious.
Op zoek naar een originele foodtruck op uw evenement? Wij komen met 1 van onze 2 leuke foodtrucks bij u langs en verwennen uw gasten met overheerlijke pastas! Geniet van een uitgebreid aanbod aan verse, huisbereide en smaakvolle sauzen! Ontdek ons aanbod.
Pastawagen De Foodwagen.
Of dit aan huis is of bij een bedrijf, dat maakt voor ons geen verschil. Wanneer u een rijdend, professioneel bedrijf het eten op uw fuif wilt laten verzorgen, dan kunt u een pastawagen regelen. Wij bieden deze aan met en zonder bediening van ons personeel.

Contacteer ons