Resultaten voor pastawagen aan huis

pastawagen aan huis
ToetToetFoodHuur foodtrucks in België Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
Crêpes de Mama. In onze omgebouwde, gezellige Tabbert Caravan bieden we voor ieder wat wils aan. Van de traditi. De Empanada Fab. Wij zijn Stefan Dille en Daan Brandenburg, oprichters van De Empanada Fabriek. Een jong bedrijf. PASTA REPUBLIC GOOD PASTA UNITES US. Lekkere pasta met vers gemaakte, lokaal bereide sauze. Een leuke vintage caravan die dienst doet als mobiele dranken en cavabar en eveneens als mobiel. Oyya ice cream. Met de Oyya ice cream truck brengen we ons huisbereid roomijs en sorbet naar jouw feest! Charmante Renault Estafette camionette omgebouwd tot mobiele apero e cocktailbar. Life is Sweet. LIFE IS SWEET bakt à" la minute" luchtige hartwafeltjes met homemade toppings op allerlei even. Focaccia klinkt als zo vaak bij Italiaans als een mooi poëtisch stukje proza, maar eigenlijk i. LET'S' GET SOUPY! De Spoon Foodtruck, of ook wel de healthy foodtruck, is een omgebouwde ambu. Wil je de authentieke sfeer van een cool evenement of een festival in huis halen?
pizzamobiel
Pastawagen.
De z e worden onbeperkt aan g eboden vanuit een trendy pastawagen in een normtijd van 1 uur. P rijs is inclusief materialen en aankledin g. U dient ten alle tijden rekening houden met 40, basiskosten plus transportkosten ongeveer 025, per gereden kilometer, retour.
metarelax
Pastawagen De Frietwagen.
Daarom noemen we het een Italiaanse keuken, alleen dan rijdend gemaakt. Met de pastawagen kunnen we dan ook op elke locatie en op elk feest komen, zoals bij u aan huis, bij uw bedrijf, op een recreatieterrein en zo voort.
camping frankrijk
Pastawagen Frietmobiel Traiteur, Roeselare Cis Eventscatering.
Bestel dan een aperitief van het huis, een glaasje wijn, of een gekoelde frisdrank. En dan het dessert! De authentieke ijskar-bakfiets brengt vers hoeve-ijs. Voor grote en kleine lekkerbekken. Chef-kok voor uw catering op wielen in West-Vlaanderen. Mag het op uw familiefeest wat meer zijn dan een hartige snack? De cateraar op wielen heeft nog veel meer voor u in petto. Een smakelijk soepje om te starten, een aperitiefhapje met aangepaste sausjes, en dan een hoofdgerecht om van te watertanden. Sappig gegrilde barbecuespecialiteiten naar hartenlust, of een vast menu met steak, côte à los of vol-au-vent: de keuze is aan u. Verlekker u aan het menu van de chef op www.ciseventscatering.be. En maak gebruik van het contactformulier om uw kok op wielen aan de deur te krijgen! Cis Eventscatering, jouw traiteur, mobiele frituur of pastawagen in West-Vlaanderen.
simulatie hypothecaire lening
De Foodcar Pastawagen.
Met een pastawagen kunt u bovendien oneindig variëren. Spaghetti bolognaise, carbonara, vegetarisch, met vis e.a: ons pastakraam heeft alles in huis om aan ieders wens perfect te kunnen voldoen. Dankzij een mobiele pastawagen kunt u iedereen plezieren en zowel de grote als de kleine honger smaakvol stillen.
Pastawagen De Honger Stiller.
In onze pastawagen hebben wij hiervoor speciale pannen. Er zijn vele soorten pastas zoals spaghetti, tagliatelle, ravioli of tortellini. Tortellini is net zoals ravioli een pasta met een vulling. Een klassieke vulling is die met kaas óf met gehakt, rauwe ham en mortadella. Mortadella komt uit Italië en ontleent zijn naam aan de vijzel mortaio waarin het varkensvlees fijn gemalen wordt. U kunt een keuze maken uit verschillende sausen. Met een heerlijke tomatensaus of kaassaus scoort u altijd op een fuif of feest. Goede pasta maken is een kunst en wij kunnen u een mobiele pastakramen aan huis leveren op of locatie met professioneel personeel.
Pannasta Italiaans eten op zijn best!
Mini tiramisu met rode vruchten. bus pasta pastakar, pastawagen, food truck, food truck, food truck, foodtruck. pastakraam, pastakar, pastawagen, pastakraampastakar, pastawagenpastakraam, pastakar, pastawagenpastakraam, pastakar, pastawagen, pastakraampastakar, pastawagenpastakraampastakar, pastwagen, pastawagen, pastabuffet; buffet pasta; pasta buffet. webdesign db-soft powered by cube7 cms.
Pastawagen/pastamobiel aan huis of op locatie 2dehands.be.
Andere ideeën of suggesties zijn altijd welkom en bekijken we altijd samen! We kunnen u eveneens een zeer lekker en budgetvriendelijk dessertbuffet aanbieden gaande van vers in huis gemaakte tiramisu, verse chocomouse enz. WIJ GARANDEREN U DE BESTE PRIJS! AAN DE BESTE KWALITEIT. PS: WE WERKEN ENKEL EN ALLEEN MET VERSE PASTAS EN DAGVERSE INGREDIENTEN BEREID MET VERS HUISGEMAAKTE ARTISANALE PASTASAUZEN. AL DEZE FACTOREN ZULLEN EEN SUCCES BIJ U EN UW GASTEN BETEKENEN! Wij staan tevens garant voor hygiene, kwaliteit, vriendelijkheid, flexibiliteit. Deze dingen dragen wij dan ook hoog in het vaandel. Alles wordt tot in de puntjes door ons verzorgd daar ben je voor op het juiste adres! Moesten er nog vragen zijn stel ze gerust, wij horen het graag! Andere ideeën of suggesties zijn altijd welkom en bekijken we altijd samen! Kortom voor ieders budget! Heb je een bepaald bedrag? Ook hier kunnen we iets voorzien. U ziet, ALLES KAN! Zie ook onze website in opbouw. INFO BOEKINGEN 32 0477 60 92 27. EEN BELLER IS SNELLER. pastawagen, pastakeet, pastamobiel, keet, kot, pasta, pastasauzen, kaas, broodjes, dessert, feestje, evenement, fuif, babyborrel, doopsel, trouw, bruiloft, bedrijfsfeestje, receptie, zaal.
Foodtruck mobiele pastabar Pastalicious.
Op zoek naar een originele foodtruck op uw evenement? Wij komen met 1 van onze 2 leuke foodtrucks bij u langs en verwennen uw gasten met overheerlijke pastas! Geniet van een uitgebreid aanbod aan verse, huisbereide en smaakvolle sauzen! Ontdek ons aanbod.
Pasta Mobiel voor recepties, bruiloft, babyborrel, communie.
Wij bieden uw gasten verse pasta's' aan met huisbereide sauzen; af te halen aan onze mobiel. Deze worden geserveerd in bekers met vork en serviette. Bekijk hier onze verschillende formules. Voor meer info bel 0498 52 58 13 na 19u of mail ons op info@pasta-mobiel.be. pasta mobiel 0498 52 58 13 na 19u of mail ons op info@pasta-mobiel.be.

Contacteer ons