Zoeken naar kleine wielen

kleine wielen
Groene Ster Leeuwarden.
Op mooie warme, zonnige dagen is het hier druk met recreanten. De Groene Ster is bij velen ook bekend onder de naam De" Kleine Wielen, genoemd naar het oorspronkelijke meertje in het recreatiegebied. Aan de overzijde van de weg Leeuwarden Groningen ligt de Grote Wielen.
boomstam tafelblad
Camping De Kleine Wielen Leeuwarden, Nederland foto's' en reviews TripAdvisor.
Bekijk alle 11 hotels in de buurt Bekijk alle 183 restaurants in de buurt Bekijk alle 61 attracties in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Camping De Kleine Wielen. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
beveiligingscamera
Kamperen Leeuwarden De Kleine Wielen, Leeuwarden DagjeWeg.NL 2 reviews.
Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Bekijk de uitstapjes in de omgeving van Camping De Kleine Wielen. Geef je beoordeling over Camping De Kleine Wielen.
kraamcadeau
GPTV: Campingleven De Kleine Wielen YouTube.
Waar door veel inwoners onze provincie wordt ingeruild voor een ver oord, heeft ook Friesland een keur aan campings en vakantieparken. GPTV gaat de komende weken een kijkje nemen op enkele van de campings die onze provincie te bieden heeft. Deze week is het de beurt aan camping De Kleine Wielen in Leeuwarden.
kinderyoga nijmegen
Familiecamping De Kleine Wielen Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Familiecamping De Kleine Wielen op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Familiecamping De Kleine Wielen op Facebook. Nieuw account maken. INFO FAMILIECAMPING DE KLEINE WIELEN. Familiecamping De Kleine Wielen. De Kleine Wielen is een gezellige familiecamping in het waterrijke Fr.
bedrukte strandstoelen
Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden CampingCard ACSI.
Kampeer voor 17, per nacht op Camping De Kleine Wielen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Camping De Kleine Wielen, gelegen in Leeuwarden Friesland, is een camping met 180 toerplaatsen en 140 vaste jaarplaatsen. Met de CampingCard ACSI kampeert u op een van de toerplaatsen in de volgende periodes: 01-01-2018 07-05-2018, 22-05-2018 05-07-2018 en 23-08-2018 31-12-2018.
Kamperen aan het water in Friesland Familiecamping De Kleine Wielen.
Kom vakantie vieren bij Familiecamping De Kleine Wielen in Friesland! De camping is bijzonder mooi aangelegd aan het binnenmeer de Lytse Wielen waar u kunt zwemmen, kanovaren, roeien en waterfietsen. Ook de visliefhebber kan hier zijn hengel uitgooien en op karpers vissen.
Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden Nederland Reviewcijfer: 6.5 Zoover.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed.
Camping De Kleine Wielen Mooi Leeuwarden.
Tussen Leeuwarden en Hardegaryp ligt het recreatiegebied De Groene Ster, een bijna 1000 hectare groot en schitterend natuurgebied met bossen, water, slootjes, strandjes en velden. In dit gebied, voor een groot deel aan het meertje De Kleine Wielen ligt de camping.
Camping de kleine Wielen Leeuwarden Stekelbos.
Vlakbij Leeuwarden ligt het recreatiegebied De Groene Ster, met zijn ruim duizend hectare schitterend natuurgebied met bossen, water, slootjes en velden. In dit gebied, voor een groot deel aan het water van het meertje De kleine wielen, ligt de camping.
Kleine Wielen Camping De in Leeuwarden De Telefoongids.
Kleine Wielen Camping De in Leeuwarden. De Groene Ster 14, 8926XE, Leeuwarden. Buurt: De Groene Ster. Beoordeel dit bedrijf. Kleine Wielen Camping De. 0511-431660 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor camping in de buurt.
Alle evenementen voor Recreatiegebied De Groene Ster leeuwarden Leeuwarden-Fryslân 2018.
Je kunt er iedere dag terecht om te wandelen in het bos of te relaxen op de zonneweide of het strand, maar de Groene Ster is ook uitgegroeid tot een fantastisch festivalterrein. Het meertje waar de Groene Ster aan ligt heet De Kleine Wielen.

Contacteer ons